d&b audiotechnik

“Llargues jornades de treball, ganes de picar alguna cosa a mig matí o a la tarda: s’ha acabat la brioixeria, visca la fruita fresca de DoctorVeg. Un bon servei per tot empresa i un altre pels agricultors de la zona.”

NGA Human Resources

“Estem molt contents amb el servei de DoctorVeg. La fruita és de primera qualitat i ajuda a mantenir la salut dels treballadors.”

VWR International Eurolab, S.L.

“Treballem amb Doctor Veg des del 2015 i estem molt satisfets, tant amb el Servei com amb la fruita de temporada que ens ofereixen.”

Nextalia sl

“DoctorVeg ens proporciona l’energia addicional que els nostres treballadors necessiten. La cistella de fruita setmanal s’ha convertit en un article imprescindible. Els directius van apostar per aquesta iniciativa i ha estat tot un èxit; ens sentim més cuidats per l’empresa i gaudim d’un millor humor. “

Mercer España

“Molt satisfeta amb el producte i el servei de DoctorVeg, simplement excel·lent.”

The Mamasu Agency

“Tenim ja uns quants anys utilitzant els serveis de DoctorVeg i la veritat és que molt contents amb el producte, sempre disposats i oberts als canvis i a les necessitats del client, un bon servei i el personal molt amable.”

Geberit, S.A.U.

“Tenen molt bona qualitat i compromís amb el producte ecològic. Molt recomanables.”

Fluidra

“Ara menjarem més fruita que abans. Cada dilluns esperem amb ganes la fruita de temprada de DoctorVeg. DoctorVeg s’ha adaptat a les necessitats específiques de cada centre, i ja forma part del nostre dia a dia.”

Vsourz Digital

“Fa ara dos anys que rebem la fruita de Doctor Veg. Felicitar-vos per la qualitat de la fruita, la presentació i la gestió, estem encantats amb el vostre servei.”